Vabimo vas na brezplačno predavanje kako učinkovito komunicirati z otrokom

Predavanje za starše, kako učinkovito komunicirati s svojimi otroki, da bo pogovor učinkovit, da bodo otroci razumeli, kaj jim starši sporočajo, da se ob tem otroci ne bodo počutili zavrnjene, krive, ampak da bodo iz sporočila razumeli, da jih imajo starši radi ter da jim postavljajo meje zato, ker jim želijo pokazati v življenju pravo pot. Izvajalec delavnice: Mojca Cesar, spec.pedag.

Cilj predavanja

Cilj delavnice je spoznati lasten način komunikacije z otrokom in spoznati, kako komunicirati z otrokom na bolj učinkovit način. Ciljna skupina so starši.

Kdaj in kje

Kraj izvedbe: Center za pomoč otrokom in staršem, Žalec, Ulica Ivanke Uranjek 1, 3310 Žalec Čas izvedbe: sobota, 21. 5. 2016 od 9.00 do 11.00 ure.

Prijava na dogodek

Vam je dogodek, ki ga organiziramo zanimiv? Udeležite se ga lahko s prijavo nanj.

Morda vas zanima tudi:

Delavnice za učenje socialnih veščin 2022 / 2023

Delavnice za učenje socialnih veščin 2022 / 2023

Vpis otrok in mladostnikov v delavnice za učenje socialnih veščin za leto 2022 / 2023 Delavnice ponujajo možnost izkustvenega učenja. Otrokom in mladostnikom so predstavljene teme, ki so njim zanimive in starostno ustrezne. Teme jim strokovni delavci predstavimo na...

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

V tej pomladi opravljam bistveno več specialno pedagoških pregledov kot je  bilo to značilno za pretekla obdobja v tem letnem času. Korona terja svoj davek. Otroci so v vedno večji stiski, nekateri odrasli okoli njih, zlasti nekateri učitelji, pa neizprosni in...

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Pin It on Pinterest

Share This