Vabimo vas na brezplačno predavanje kako učinkovito komunicirati z otrokom

Predavanje za starše, kako učinkovito komunicirati s svojimi otroki, da bo pogovor učinkovit, da bodo otroci razumeli, kaj jim starši sporočajo, da se ob tem otroci ne bodo počutili zavrnjene, krive, ampak da bodo iz sporočila razumeli, da jih imajo starši radi ter da jim postavljajo meje zato, ker jim želijo pokazati v življenju pravo pot. Izvajalec delavnice: Mojca Cesar, spec.pedag.

Cilj predavanja

Cilj delavnice je spoznati lasten način komunikacije z otrokom in spoznati, kako komunicirati z otrokom na bolj učinkovit način. Ciljna skupina so starši.

Kdaj in kje

Kraj izvedbe: Center za pomoč otrokom in staršem, Žalec, Ulica Ivanke Uranjek 1, 3310 Žalec Čas izvedbe: sobota, 21. 5. 2016 od 9.00 do 11.00 ure.

Prijava na dogodek

Vam je dogodek, ki ga organiziramo zanimiv? Udeležite se ga lahko s prijavo nanj.

Morda vas zanima tudi:

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

V tej pomladi opravljam bistveno več specialno pedagoških pregledov kot je  bilo to značilno za pretekla obdobja v tem letnem času. Korona terja svoj davek. Otroci so v vedno večji stiski, nekateri odrasli okoli njih, zlasti nekateri učitelji, pa neizprosni in...

Pomen igre vlog za razvoj otroka

Pomen igre vlog za razvoj otroka

Čas je, da otrokov iPad zamenjate za Barbiko!  Čas je, da iPad zamenjate za Barbike, saj študije kažejo, da otrok, ki se igra s punčkami ali z lutkami več govori o tem, kar druge osebe  čutijo in mislijo, kot če se otrok igra z elektronskimi napravami in ekrani. V...

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti, ki jih mora otrok osvojiti, preden ga učimo brati in pisati so spretnosti, ki spodbujajo pri otroku proces učenja branja. 

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Pin It on Pinterest

Share This