Delavnica za otroke z naslovom Pogum in avtizem

Podjetje Plastika Skaza organizira v času počitnic varstvo za šolske otroke njihovih zaposlenih. Danes, dne 9. 7. 2019, smo tako združili moči in za otroke zaposlenih v podjetju Skaza, ki so v počitniškem varstvu v podjetju Skaza izvedli delavnico, kjer smo združili dve temi, Pogum in Avtizem. Druženje z otroki in zaposlenimi je bilo zanimivo in dinamično. Na vprašanje, kdo se otrokom zdi pogumen, sem dobila ne le standardne odgovore, da so to gasilci, reševalci in policisti, ampak tudi odgovor, da je pogumna mama, ker vse dela, in da so pogumni tudi bolni ljudje. Dodali smo še otroke z avtizmom in se ob koncu delavnice večinoma strinjali, da so pogumni tudi otroci z avtizmom, pa tudi tisti otroci, ki jih sprejmejo za svoje prijatelje.

Hvala za povabilo in priložnost, da sem lahko zavedanje o avtizmu podelila z otroki.

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

V tej pomladi opravljam bistveno več specialno pedagoških pregledov kot je  bilo to značilno za pretekla obdobja v tem letnem času. Korona terja svoj davek. Otroci so v vedno večji stiski, nekateri odrasli okoli njih, zlasti nekateri učitelji, pa neizprosni in...

Pomen igre vlog za razvoj otroka

Pomen igre vlog za razvoj otroka

Čas je, da otrokov iPad zamenjate za Barbiko!  Čas je, da iPad zamenjate za Barbike, saj študije kažejo, da otrok, ki se igra s punčkami ali z lutkami več govori o tem, kar druge osebe  čutijo in mislijo, kot če se otrok igra z elektronskimi napravami in ekrani. V...

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti, ki jih mora otrok osvojiti, preden ga učimo brati in pisati so spretnosti, ki spodbujajo pri otroku proces učenja branja. 

Pin It on Pinterest

Share This