20. septembra tečemo za naš CPOS

Z veseljem sporočamo, da nas je podjetje Plastika Skaza izbralo za prejemnike donacije, mi pa jih bomo namenili otrokom z avtizmom, ki bodo imeli pri nas sofinancirane določene programe. Prav tako bomo s pomočjo teh sredstev razvijali mobilno aplikacijo za podporo razvoja govora pri otrocih, ki jim razvoj govora zaostaja. Sredstva se bodo zbrala na dobrodelni prireditvi, ki bo potekala v petek, 20. septembra 2019 od 16:00 do 19:00 v Velenju. Tekli bodo otroci za otroke. Več o dogodku si lahko preberete na tej povezavi, kjer tudi prijavite vaše domače, sosedove in druge otroke na dobrodelni tek. Štartnina za vsakega otroka je 5 eur. Otroci bodo za dober namen premagovali 400, 750 ali 2.000 metrov, starše najmlajših pa vabimo, da sodelujejo v teku z otroškimi vozički.

Veseli bomo, če bomo ta dan preživeli skupaj v Velenju. Mi bomo na dobrodelni prireditvi postavili svojo stojnico, kjer bomo v primeru suhega vremena izvajali tudi brezplačno delavnico risanja fraktalne risbe za šolarje in odrasle in ozaveščali udeležence prireditve, kaj je to avtizem. Bolj bomo uspešni, če nam boste pri tem pomagali. Udeležite se prireditve, v Velenju ob jezeru je vedno lepo.  Ker bi radi, da se nas tam zbere čim več in tudi na ta način ozaveščamo o avtizmu, bomo v ta namen naročili tiskane rutice, da se označimo, koliko nas je. Zato vas prosim, da se prijavite preko spodnjega prijavnega obrazca, da vem koliko rutic potrebujemo. Ker bomo na prireditvi delili iskrice o avtizmu, vas povabim, da v prijavni obrazec zapišete kratko misel o avtizmu, ki bi jo radi sporočili udeležencem. Če želite, lahko spodaj pod misel kot avtorja navedete tudi vaše ime s priimkom ali brez, če ne želite, pa tudi ni treba. Mi bomo iskrice natisnili in pripravili za udeležence.

Prav tako vas povabim, da obveščate o dogodku svoje znance, prijatelje, sorodnike in sodelavce, delite link dogodka tudi na socialnih omrežjih. Več nas bo obveščenih, več se nas bo dogodka udeležilo in več sredstev bomo zbrali za naše programe.

Prijava na dogodek

Se želite udeležiti dobrodelnega teka Zmagamo, ko si pomagamo? Udeležite se ga lahko s prijavo nanj.

Morda vas zanima tudi:

Delavnice za učenje socialnih veščin 2023 / 2024

Delavnice za učenje socialnih veščin 2023 / 2024

Delavnice  za učenje socialnih veščin ponujajo možnost izkustvenega učenja. Otrokom in mladostnikom so predstavljene teme, ki so njim zanimive in starostno ustrezne. Teme jim strokovni delavci predstavimo na različne načine, na primer preko socialne igre, igre vlog,...

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Pin It on Pinterest

Share This