Delavnice risanja fraktalne risbe za odrasle

Vzorci, po katerih delujemo, so lahko zelo globoki, nezavedni in vztrajni. K odpravljanju teh neželenih vzorcev pripomore tudi risanje fraktalne risbe. Jeseni začnemo z delavnicami za odrasle, ki bodo potekale v 10 zaporednih srečanjih v našem Centru za pomoč otrokom in staršem v Žalcu. Prostor že preurejamo tako, da nam bo druženje prijetno. Vabljeni k spremljanju naše spletne strani, kjer bo v kratkem na voljo več informacij o delavnicah.

Zakaj pa je pomembno prepoznavati in odpravljati svoje globoke rane pa lahko preberete v prispevku, ki ga najdete tukaj.

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti, ki jih mora otrok osvojiti, preden ga učimo brati in pisati so spretnosti, ki spodbujajo pri otroku proces učenja branja. 

Čička – Čačka 2022

Čička – Čačka 2022

Preden bo vaš otrok začel pisati, mora razviti pred-pisalne spretnosti, in preden bo začel brati, mora razviti pred-bralne spretnosti.

Pihamo 10. svečko

Pihamo 10. svečko

20. februar je dan, ko smo pred desetimi leti ustanovili Center za pomoč otrokom in staršem v Žalcu. V tem času smo prehodili razgibano pot razvoja našega Centra.  Skupaj s sodelavkami se ves čas dodatno izobražujemo, da lahko podpremo otroka in njegovo družino, ko...

Pin It on Pinterest

Share This