Delavnice risanja fraktalne risbe za odrasle

Vzorci, po katerih delujemo, so lahko zelo globoki, nezavedni in vztrajni. K odpravljanju teh neželenih vzorcev pripomore tudi risanje fraktalne risbe. Jeseni začnemo z delavnicami za odrasle, ki bodo potekale v 10 zaporednih srečanjih v našem Centru za pomoč otrokom in staršem v Žalcu. Prostor že preurejamo tako, da nam bo druženje prijetno. Vabljeni k spremljanju naše spletne strani, kjer bo v kratkem na voljo več informacij o delavnicah.

Zakaj pa je pomembno prepoznavati in odpravljati svoje globoke rane pa lahko preberete v prispevku, ki ga najdete tukaj.

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Delavnice za učenje socialnih veščin 2023 / 2024

Delavnice za učenje socialnih veščin 2023 / 2024

Delavnice  za učenje socialnih veščin ponujajo možnost izkustvenega učenja. Otrokom in mladostnikom so predstavljene teme, ki so njim zanimive in starostno ustrezne. Teme jim strokovni delavci predstavimo na različne načine, na primer preko socialne igre, igre vlog,...

Pin It on Pinterest

Share This