Za nami so počitnice, ki so nam kar prehitro minile, saj so bile za nas tudi delovne. Med počitnicami smo se skupaj z Zvezo NVO za avtizem prijavili na nov javni razpis Ministrstva za zdravje za sofinanciranje naših programov. Na rezultate javnega razpisa še čakamo in močno stiskamo pesti. Za to šolsko leto pripravljamo tudi nekaj novosti in novih programov, zato smo dopolnili in delno prenovili naše prostore. Pa smo že vstopili v novo šolsko leto.

Informativni sestanek

Informativni sestanek za starše bo v četrtek, 5. 9. 2019 ob 18:00 v našem Centru, kjer boste tudi dobili vse potrebne informacije o terminih, programih, cenah in obrazce za prijavo vašega otroka ali mladostnika na delavnice za učenje socialnih veščin.

Ko bodo prijave zbrane, bomo lahko oblikovali skupine.

O delavnicah

Delavnice že 10 let potekajo ob četrtkih in tako bo tudi to leto. V tem letu začenjamo z delavnicami za otroke in mladostnike v četrtek, 12. 9. 2019Ja, že 11. leto bomo izvajali delavnice za učenje socialnih veščin. In kar nas posebej veseli, nekateri mladostniki so z nami že od vsega začetka, vse od takrat, ko so vstopili v 1. ali 2. razred. Danes pa so že uspešni srednješolci in gimnazijci.

Vabljeni na  sestanek. V kolikor kdo želi vpisati otroka v delavnice za učenje socialnih veščin, pa se v tem terminu sestanka ne more udeležiti, naj nam piše na.

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

V tej pomladi opravljam bistveno več specialno pedagoških pregledov kot je  bilo to značilno za pretekla obdobja v tem letnem času. Korona terja svoj davek. Otroci so v vedno večji stiski, nekateri odrasli okoli njih, zlasti nekateri učitelji, pa neizprosni in...

Pomen igre vlog za razvoj otroka

Pomen igre vlog za razvoj otroka

Čas je, da otrokov iPad zamenjate za Barbiko!  Čas je, da iPad zamenjate za Barbike, saj študije kažejo, da otrok, ki se igra s punčkami ali z lutkami več govori o tem, kar druge osebe  čutijo in mislijo, kot če se otrok igra z elektronskimi napravami in ekrani. V...

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti, ki jih mora otrok osvojiti, preden ga učimo brati in pisati so spretnosti, ki spodbujajo pri otroku proces učenja branja. 

Pin It on Pinterest

Share This