4.dobrodelni Skazin tek – Otrok otroku (20.9.2019)

V svojem imenu in v imenu otrok z avtizmom in njihovih družin se iskreno zahvaljujem  podjetju Plastika Skaza za povabilo k sodelovanju v vaši letošnji dobrodelni prireditvi Otrok otroku, ki ste jo organizirali 20.9.2019 v Velenju. V čast in veselje mi je bilo  sodelovati z vašimi prijaznimi sodelavci, prav tako pa sem  ganjena ob  donaciji v višini 11.000 eur, ki smo jo ob tej priložnosti prejeli. Zavedamo se, da je organizacija takšnega dogodka izjemno zahtevno delo, ki potrebuje veliko ljudi, odlično timsko sodelovanje in seveda jasno vizijo. Zato: hvala Tanja, hvala Janja, hvala vsem sodelavcem v vašem prizadevnem timu Plastika Skaza, ki so sodelovali pri organizaciji tega čudovitega dogodka, hvala izvajalcem, Mihu, Anabeli, Trkaju… Hvala malim in velikim tekačem, hvala njihovim staršem, ki so jih pripeljali na tek, in s tem pokazali, da jim je mar za otroke z avtizmom. Hvala otrokom z avtizmom in njihovim družinam, ki so se dogodka udeležili in s tem podprli vaše izjemno delo in tudi naše delo z otroki in družinami. Hvala mojim sodelavkam, ki so me ta dan s svojo prisotnostjo na dobrodelnem teku podprle in ki tudi sicer so-ustvarjajo prijazno okolje za otroke, ki so vključeni v naš Center.

Na teku je bila prav posebna energija in znova smo vsi skupaj dokazali, da zmoremo stopiti skupaj za dobro drugega.

Na dobrodelnem teku so bili v ospredju otroci z avtizmom in njihove družine. Le redko so v soju žarometov, čeprav je prav vsaka družina, kjer je prisoten avtizem, družina borcev, junakov in zmagovalcev in si žaromete še kako zaslužijo.

Donirana sredstva v višini 11.000 eur bomo porabili za:

  • Individualne terapije za otroke z avtizmom.
  • Izdelavo testne mobilne aplikacije za učenje govora otrok z avtizmom (in druge otroke s težjo in težko govorno – jezikovno motnjo).

Sabina Korošec Zavšek, direktorica

 

Utrinki z dogodka

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Dobrodelnost, ki vas nič ne stane

Dobrodelnost, ki vas nič ne stane

Ali vam je znano, da lahko sami odločate, komu boste namenili 1 % od dohodnine, ki jo vsako leto plačate državi? Ja, država nam, davkoplačevalcem to omogoča, a le malo ljudi to možnost izkoristi.  V kolikor nikogar ne izberete, gre ta vaš denar v državno malho. Lahko...

ZAKAJ ČIČKA ČIČKA?

ZAKAJ ČIČKA ČIČKA?

Zakaj delavnice ČIČKA ČAČKA? Kot specialna pedagoginja sem več let izvajala dodatno strokovno pomoč otrokom z učnimi težavami v šoli, kjer sem ugotavljala, da večina otrok, ki je imela učne težave povezane z branjem in / ali pisanjem, ni imela osvojenih osnovnih...

Pin It on Pinterest

Share This