4.dobrodelni Skazin tek – Otrok otroku (20.9.2019)

V svojem imenu in v imenu otrok z avtizmom in njihovih družin se iskreno zahvaljujem  podjetju Plastika Skaza za povabilo k sodelovanju v vaši letošnji dobrodelni prireditvi Otrok otroku, ki ste jo organizirali 20.9.2019 v Velenju. V čast in veselje mi je bilo  sodelovati z vašimi prijaznimi sodelavci, prav tako pa sem  ganjena ob  donaciji v višini 11.000 eur, ki smo jo ob tej priložnosti prejeli. Zavedamo se, da je organizacija takšnega dogodka izjemno zahtevno delo, ki potrebuje veliko ljudi, odlično timsko sodelovanje in seveda jasno vizijo. Zato: hvala Tanja, hvala Janja, hvala vsem sodelavcem v vašem prizadevnem timu Plastika Skaza, ki so sodelovali pri organizaciji tega čudovitega dogodka, hvala izvajalcem, Mihu, Anabeli, Trkaju… Hvala malim in velikim tekačem, hvala njihovim staršem, ki so jih pripeljali na tek, in s tem pokazali, da jim je mar za otroke z avtizmom. Hvala otrokom z avtizmom in njihovim družinam, ki so se dogodka udeležili in s tem podprli vaše izjemno delo in tudi naše delo z otroki in družinami. Hvala mojim sodelavkam, ki so me ta dan s svojo prisotnostjo na dobrodelnem teku podprle in ki tudi sicer so-ustvarjajo prijazno okolje za otroke, ki so vključeni v naš Center.

Na teku je bila prav posebna energija in znova smo vsi skupaj dokazali, da zmoremo stopiti skupaj za dobro drugega.

Na dobrodelnem teku so bili v ospredju otroci z avtizmom in njihove družine. Le redko so v soju žarometov, čeprav je prav vsaka družina, kjer je prisoten avtizem, družina borcev, junakov in zmagovalcev in si žaromete še kako zaslužijo.

Donirana sredstva v višini 11.000 eur bomo porabili za:

  • Individualne terapije za otroke z avtizmom.
  • Izdelavo testne mobilne aplikacije za učenje govora otrok z avtizmom (in druge otroke s težjo in težko govorno – jezikovno motnjo).

Sabina Korošec Zavšek, direktorica

 

Utrinki z dogodka

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Gibalne urice za otroke s posebnimi potrebami

Gibalne urice za otroke s posebnimi potrebami

V našem CPOS se zavedamo pomena gibanja za razvoj otroka. Sodobni ritem življenja nas vedno bolj priklepa k mizam in elektronskim napravam. Za otroke s posebnimi potrebami je gibanje še toliko bolj pomembno. Že več let smo si želeli pripraviti program vadbe za otroke....

SAM znam – Delavnice za učenje socialnih veščin

SAM znam – Delavnice za učenje socialnih veščin

Vpis otrok in mladostnikov v delavnice SAM znam, delavnice za učenje socialnih veščin za leto 2021 /2022 Delavnice ponujajo možnost izkustvenega učenja. Otrokom in mladostnikom so predstavljene teme, ki so njim zanimive in starostno ustrezne. Teme jim strokovni...

Pin It on Pinterest

Share This