Vas že kaj zebe?

Pri nas smo že imeli obisk enega od decembrskih mož. Podjetje DM nas je povabilo k sodelovanju in nam podarilo oblačila, copatke, kapice, rokavičke… v skupni vrednosti 3000 eur. Vsi artikli bodo pri nas na voljo staršem za prevzem brezplačno, v novembru. Ko odpremo vseh 15 zabojev, v katerih so donirana oblačila, bomo objavili fotografije in določili datum za prevzem.

Kam letos po Miklavževa darila?

K nam, v Center za pomoč otrokom in staršem v Žalcu. Letos smo že prejeli donacijo od podjetja Plastika Skaza, sedaj oblačila od podjetja DM, o tretji donaciji pa se tudi nekaj že šepeta.

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Delavnice za učenje socialnih veščin 2023 / 2024

Delavnice za učenje socialnih veščin 2023 / 2024

Delavnice  za učenje socialnih veščin ponujajo možnost izkustvenega učenja. Otrokom in mladostnikom so predstavljene teme, ki so njim zanimive in starostno ustrezne. Teme jim strokovni delavci predstavimo na različne načine, na primer preko socialne igre, igre vlog,...

Pin It on Pinterest

Share This