Vas že kaj zebe?

Pri nas smo že imeli obisk enega od decembrskih mož. Podjetje DM nas je povabilo k sodelovanju in nam podarilo oblačila, copatke, kapice, rokavičke… v skupni vrednosti 3000 eur. Vsi artikli bodo pri nas na voljo staršem za prevzem brezplačno, v novembru. Ko odpremo vseh 15 zabojev, v katerih so donirana oblačila, bomo objavili fotografije in določili datum za prevzem.

Kam letos po Miklavževa darila?

K nam, v Center za pomoč otrokom in staršem v Žalcu. Letos smo že prejeli donacijo od podjetja Plastika Skaza, sedaj oblačila od podjetja DM, o tretji donaciji pa se tudi nekaj že šepeta.

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

Pohvaliti ali pokazati glasno na otrokovo napako?

V tej pomladi opravljam bistveno več specialno pedagoških pregledov kot je  bilo to značilno za pretekla obdobja v tem letnem času. Korona terja svoj davek. Otroci so v vedno večji stiski, nekateri odrasli okoli njih, zlasti nekateri učitelji, pa neizprosni in...

Pomen igre vlog za razvoj otroka

Pomen igre vlog za razvoj otroka

Čas je, da otrokov iPad zamenjate za Barbiko!  Čas je, da iPad zamenjate za Barbike, saj študije kažejo, da otrok, ki se igra s punčkami ali z lutkami več govori o tem, kar druge osebe  čutijo in mislijo, kot če se otrok igra z elektronskimi napravami in ekrani. V...

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti

Pred- bralne spretnosti, ki jih mora otrok osvojiti, preden ga učimo brati in pisati so spretnosti, ki spodbujajo pri otroku proces učenja branja. 

Pin It on Pinterest

Share This