Z risanjem smo urili grafomotoriko

Malo gibalnih vaj za ravnotežje, vaje za ožje in širšo vidno polje, za mišični tonus in zavedanje telesa. To smo začinili z risanjem z obema rokama hkrati, s simetričnim risanjem in to še inovativno združili z risanjem z zaprtimi očmi. Ni nas veliko, a se zabavamo. Nekaterim otrokom je udeležbo na delavnicah Rišemo pajkovo mrežo sofinanciralo podjetje Plastika Skaza z donacijo, ki smo jo jeseni prejeli za otroke z avtizmom. Hvala.

Utrinki z dogodka

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Čička – Čačka 2022

Čička – Čačka 2022

Preden bo vaš otrok začel pisati, mora razviti pred-pisalne spretnosti, in preden bo začel brati, mora razviti pred-bralne spretnosti.

Pihamo 10. svečko

Pihamo 10. svečko

20. februar je dan, ko smo pred desetimi leti ustanovili Center za pomoč otrokom in staršem v Žalcu. V tem času smo prehodili razgibano pot razvoja našega Centra.  Skupaj s sodelavkami se ves čas dodatno izobražujemo, da lahko podpremo otroka in njegovo družino, ko...

Pin It on Pinterest

Share This