NOVO na CPOS: E-sistem za naročanje na terapije

Z veseljem vam sporočamo, da smo na spletni strani vzpostavili elektronski sistem za naročanje na obravnave in terapije. Sistem je za uporabnike prijazen in enostaven za uporabo. Sistem, poleg naročanja, omogoča tudi upravljanje z vašimi naročili (prestavitev in odpoved posameznega termina) in upravljanje z vašim uporabniškim profilom (posodobitve podatkov). Preko sistema lahko vidite tudi ceno in trajanje posamezne storitve (obravnave oz. terapije), da pa na naročeni termin ne pozabite, vam bomo dan pred naročenim terminom poslali e-pošto z opomnikom. Sistem omogoča tudi enostavno dodajanje naročenega termina v vaš koledar.

Obstoječe in nove uporabnike naših storitev naprošamo, da sistem preizkusijo in se na nove termine terapij naročijo preko e-sistema.

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Delavnice za učenje socialnih veščin 2023 / 2024

Delavnice za učenje socialnih veščin 2023 / 2024

Delavnice  za učenje socialnih veščin ponujajo možnost izkustvenega učenja. Otrokom in mladostnikom so predstavljene teme, ki so njim zanimive in starostno ustrezne. Teme jim strokovni delavci predstavimo na različne načine, na primer preko socialne igre, igre vlog,...

Pin It on Pinterest

Share This