Spoštovani starši! 
V času, ko ste ostali sami s svojimi otroki s posebnimi potrebami in ko kar ni videti konca tej osami, smo pri nas razmišljali, kako vam lahko priskočimo na pomoč. Utrnila se nam je ideja, da vam lahko podarimo katerega od naših predavanj. Izbrali smo eno od tem iz našega 2.sklopa predavanj, in sicer temo z naslovom Trma ali čustveni zlom. Predavanje vam podarimo. Naj bo to naše božično darilo vam, dragi starši in skromen prispevek k lajšanju težav, s katerimi se soočate iz dneva v dan, ko ni šole, vrtca in ko vam tudi mi ne moremo pomagati z našimi terapijami.
Vse, kar morate narediti je, da si v naši spletni trgovini s predavanji ustvarite “račun” in se naročite na predavanje, ki ima ceno 0,00 eur. Ko otroci zvečer zaspijo, si skuhajte skodelico toplega čaja, ali še bolje, vroče čokolade in si predavanje v miru poglejte. Po predavanju vas bomo prosili za vaše mnenje v spletni anketi – link dobite ob naročilu na predavanje.
Predavanje podarimo tudi staršem otrok s posebnimi potrebami, ki niso uporabniki naših terapij. Seveda si lahko predavanje ogledajo tudi strokovni delavci, ki jih to področje zanima.
Predavanja najdete tukaj.

Pin It on Pinterest

Share This