Na svojih predavanjih pogosto dobim vprašanje oz. pobude, da bi nekateri udeleženci (vzgojiteljice, učiteljice, svetovalne delavke, specialne pedagoginje, logopedinje, socialne pedagoginje – in seveda tudi njihovi moški kolegi) rade znale več, dobile bolj poglobljeno znanje, kot ga lahko v okviru 8 ur predavanj podam večji skupini ljudi.
Na podlagi teh evalvacijskih vprašalnikov je nastal program intenzivnega treninga, kjer bomo delali tudi praktično. V programu se bodo prepletala teoretična izhodišča, opazovanje mojega terapevtskega dela z otrokom in s s starši, praktično delo s pomočjo vodenja in supervizijska srečanja. Vsebine, ki jih bomo obravnavali bodo naslavljale predvsem predšolske otroke s posebnimi potrebami ali šolske otroke z motnjo v duševnem razvoju.

Z vsemi, ki bi radi znali več bom delila svoje znanje in dragocene izkušnje, ki sem jih pridobivala več kot 30 let v praksi in na številnih izobraževanjih doma in v tujini.
Opravila sem osnovna izobraževanja za delo po metodah:
– Senzorna integracija
– Brain Gym
– ABC test gibanja
– ABA
– Terapija z otroki (terapevtsko delo s peskovnikom)
– Verbal Behaviour Therapy.

Pridobila sem tudi licence za delo z otroki s posebnimi potrebami:
– PECS ( 1. in 2).
– MNRI – integracija vseživljenjskih refleksov
– MNRI integracija dinamičnih in posturalnih refleksov
– Floortime terapevtka in Floortime coach (opravila več izobraževanj v Zagrebu, Beogradu, opravila prakso v Washingtonu).

Od jeseni 2018 sem vključena ves čas tudi v proces izobraževanja terapije z umetnostjo, Metoda fraktalne risbe. Junija 2021 sem zaključila 2.letnik fraktalne šole.

Vodila sem več mednarodnih projektov, v okviru katerih sem s kolegicami proučevala oblike pomoči otrokom z avtizmom in njihovim družinam ter strokovnim delavcem na Švedskem, Norveškem in na Islandiji.

Vsako leto predavam številnim strokovnim delavcem in staršem v vrtcih, v osnovnih in srednjih šolah. Tukaj je povezava do zbranih odgovorov evalvacijskih vprašalnikov za preteklo šolsko leto: https://drive.google.com/file/d/15Vwp965a14cRVaPQeOl0IHa5IGUsKlBx/view?usp=sharing

Ker mi teče zadnjih nekaj let delovne dobe, sem se odločila da pred odhodom v pokoj delim svoje znanje s tistimi, ki želijo znati več. Intenzivni trening je namenjen specialnim in socialnim pedagoginjam, vzgojiteljicam, logopedinjam in delovnim terapevtka in seveda njihovim moškim kolegom ter drugim strokovnim delavcem, ki se pri svojem delu srečujejo z otroki s posebnimi potrebami.

Začetek treninga: 11.9. 2021
Zaključek: predvidoma 18. junija 2022.
Metode treninga: predavanja, vaje, opazovanje terapevtke pri praktičnem delu, praktično delo z otrokom ob podpori terapevtke; supervizijska srečanja. Delo bo potekalo v živo in na daljavo (ZOOM).
Trajanje: 80 pedagoških ur (večinoma ob sobotah popoldne, supervizijska srečanja (ZOOM) vsak drugi četrtek v mesecu zvečer ):
– teoretična izhodišča (30 ur)
– praktično delo (30 ur)
– supervizijska srečanja (20 ur).

Naslov izobraževanja: Zavod – CPOS Žalec, Ulica Ivanke Uranjek 1, 3310 Žalec / ZOOM
Cena za celoten program: 1.350 eur.
Plačilo je lahko v enkratnem znesku ali na 2 obroka:
1.obrok: 600 eur do 10.9.2021
2.obrok: 750 eur do 12.11.2021, oz. lahko tudi v več obrokih – po dogovoru.
Intenzivni trening bomo izvedli, če bo vsaj 6 udeleženk / udeležencev. Maksimalno število udeleženk / udeležencev je 12.

Udeleženke / udeleženci bodo prejeli gradivo v elektronski obliki in potrdilo o opravljenem strokovnem izobraževanju v obsegu 80 ur.

Kontakt: 041 745 570 (ob ponedeljkih od 10:00 do 15:00) /

Vaše prijave do zasedenosti mest zbiramo na tej povezavi 

Veselimo se srečanja z vami!

Pin It on Pinterest

Share This