Vaše mnenje nam je pomembno, saj nas motivira in nam daje nov zagon za naprej.

Mnenja uporabnikov:

Predavanje – Otroci z avtizmom

Vaše predavanje »drevo učenja« sem poslušala dvakrat in drugič sem ga dojela še bolj relevantno kot prvič. Ne le strokovna struktura, tudi vaš način podajanja prepleten s številnimi primeri in odgovori na vprašanja udeležencev kaže na vaše dolgoletne izkušnje dela z otroki z avtizmom. V izvajanju predavanj pa izžarevate vso predanost in srčnost do otrok,… Preberite več “Predavanje – Otroci z avtizmom”

Marija Strniša

Delo s starši

Veseli me, da smo kljub epidemiji izvedli izobraževanje na daljavo. Delo s starši v VIZ predstavlja vzgojiteljem/učiteljem/spremljevalcem posebno področje, lahko tudi izziv. V nekaterih primerih tudi stres in skrbi, zato je pomembno kako se s starši pogovarjamo in kakšen odnos vzpostavimo. Ker sem na začetku kariere mi je predavanje osvetlilo vpogled v to, s kakšnimi… Preberite več “Delo s starši”

Tina Malovrh

Zavod Center za pomoč otrokom in staršem Zalec

Predavanja, ki sem jih obiskovala v Rogaški Slatini in kasneje preko spletnega izobraževanja v času epidemije so bila zelo razumevajoče predstavljena na vseh zajetih področjih.Iz strani predavateljev so bile teme zajete iz življenjskih izkušenj in na konkretnih primerih so se mi stvari se bolje približale za moje nadaljnje delo.Pridobila sem si veliko znanja, tako da… Preberite več “Zavod Center za pomoč otrokom in staršem Zalec”

Barbara Spendal Jancar
Zveza NVO za avtizem Slovenije

PREDAVANJE DELO S STARŠI

Izobraževanje DELO S STARŠI je bilo kakovostno izpeljano, Všeč mi je bilo, ker je bilo celotno predavanje podkrepljeno s konkretnimi primeri (lastnimi izkušnjami predavateljice). Tema izobraževanja mi bo odlična popotnica za nadaljnje delo s starši. Tjaša J.

Tjaša Janša
OŠ HORJUL/VVE PRI OŠ HORJUL

Povejte nam vaše mnenje!

Vaše mnenje nam je pomembno, saj nas povratna informacija motivira in nam daje nov zagon za naprej. Z vašo pomočjo bomo lahko še boljši in vam ponudili še kakovostnejše storitve in vsebine.

Vaša mnenja o:

Mnenja o našem Centru:

Lepo okolje

V lepem okolju in dobri podpori vašega strokovnega kadra naš Tilen lepo napreduje na področju vedenja.

Špela K.

Prijazen Center

Center je zelo lep, ima lepo opremljene prostore v katerih se je prijetno zadrževati. Naša Teja je navdušena nad senzorno steno. Terapevtke so prijazne in nam dajejo praktične in zelo uporabne nasvet s pomočjo katerih Teja lepo napreduje.

Domen K.

Mnenja o naših programih:

Viden napredek

Zaradi določenih težav otroka sva se z možem odločila, da poiščeva strokovni nasvet. Svetovalka je bila zelo prijazna in razumevajoča. Po temeljitem pogovoru smo skupaj s svetovalko pripravili strategijo za delo z otrokom. Po pol leta se napredek pri otroku že dobro pozna.

Saša M.

Floortime terapija

Floortime terapijo močno priporočam, saj je naš Miha s pomočjo terapije zelo izboljšal svoje socialne veščine.

Janja T.

Mnenja o naših izobraževanjih in delavnicah:

Predavanje – Otroci z avtizmom

Vaše predavanje »drevo učenja« sem poslušala dvakrat in drugič sem ga dojela še bolj relevantno kot prvič. Ne le strokovna struktura, tudi vaš način podajanja prepleten s številnimi primeri in odgovori na vprašanja udeležencev kaže na vaše dolgoletne izkušnje dela z otroki z avtizmom. V izvajanju predavanj pa izžarevate vso predanost in srčnost do otrok, s katerimi delate.
Tudi vaše predavanje za delo s starši otrok z avtizmom je zelo strokovno z veliko empatije. Starši otrok z avtizmom jo še kako potrebujejo, saj so zaradi svojih otrok pogosto v stiski. Mislim, da s svojim delom in odnosom naredite veliko dobrega.

mag. Marija S.

Marija Strniša

Delo s starši

Veseli me, da smo kljub epidemiji izvedli izobraževanje na daljavo. Delo s starši v VIZ predstavlja vzgojiteljem/učiteljem/spremljevalcem posebno področje, lahko tudi izziv. V nekaterih primerih tudi stres in skrbi, zato je pomembno kako se s starši pogovarjamo in kakšen odnos vzpostavimo. Ker sem na začetku kariere mi je predavanje osvetlilo vpogled v to, s kakšnimi starši se lahko soočimo, kako voditi pogovor z njimi, kako se odzvati v danih situacijah in kako imeti dober odnos s starši pri opravljanju svojega poklica. Hvaležna sem za deljene izkušnje s strani predavateljice in ostalih udeležencev, tako dobrih, kot slabih, saj se na konkretnih primerih lažje učimo. Ob predavanju sem lahko razmišljala o odnosu s starši v svojem poklicu, predvsem o tem kako lahko odnose zboljšam za dobro sodelovanje s starši vnaprej. Hvala!

Tina M.

Tina Malovrh

Pin It on Pinterest